Leendert van der Ham nieuwe bestuurder Driestar-Wartburg

23 april 2024

Gouda – Leendert van der Ham treedt met ingang van het nieuwe schooljaar toe tot het College van Bestuur van Scholengroep Driestar-Wartburg. Dat heeft de Raad van Toezicht van de reformatorische scholengroep dinsdag bekendgemaakt. Van der Ham is op dit moment schooldirecteur van Driestar Gouda PrO vmbo.

Artikel lezen

Informatieavond Werken in het Onderwijs

15 januari 2024

Ben jij op zoek naar groei? Of heb je altijd al willen lesgeven binnen een boeiende en afwisselende omgeving? Kom dan naar onze informatieavond Werken in het Onderwijs! Ontdek op een ontspannende manier of werken in het onderwijs bij jou past.

Artikel lezen

Leendert van Wezel wordt voorzitter van het College van Bestuur

19 december 2023

Dinsdag 19 december heeft de Raad van Toezicht van Scholengroep Driestar-Wartburg bekend gemaakt dat Leendert van Wezel de nieuwe voorzitter wordt van het College van Bestuur. Hij volgt Richard Toes per 1 augustus 2024 op als boegbeeld van de scholengroep.

Artikel lezen

Toes kondigt vertrek aan

31 oktober 2023

Richard Toes, voorzitter van het College van Bestuur van Scholengroep Driestar-Wartburg gaat aan het einde van het lopende schooljaar met pensioen. Dat heeft hij dinsdag bekendgemaakt aan de medewerkers en ouders van de scholengroep. De Raad van Toezicht heeft het voornemen om komend voorjaar een opvolger te benoemen.

Artikel lezen

Werkweek Israël – persbericht

11 oktober 2023

Woensdag 11 oktober hopen onze leerlingen en hun begeleiders van de Guido de Brès, onderdeel van Scholengroep Driestar-Wartburg, terug te keren naar Nederland. Zij reisden afgelopen donderdag naar Israël om deel te nemen aan een werkweek. De groep zal met een defensievliegtuig worden opgehaald uit Israël.   Totaal gaat het om een groep van 28 leerlingen en 4 begeleiders. Zoals bekend zullen er ook andere Nederlandse passagiers in het vliegtuig zitten die uit Israël worden opgehaald. Het vliegtuig zal om 16:30 plaatselijke tijd te vertrekken vanaf Tel Aviv en hoopt vanavond te landen op het vliegveld in Eindhoven.   De groep keert na een intense periode terug naar Nederland. Zij richten zich nu op terugkeer en herstel. Het is daarbij hun wens om niet meer mediaruimte in te nemen dan nodig, zodat de aandacht uitgaat naar de mensen die in het conflictgebied achterblijven en de bevolking in Jeruzalem die op dit moment in grote verslagenheid samenleeft.   Wij zijn dankbaar dat het ministerie van Buitenlandse Zaken een vlucht heeft gefaciliteerd om onder andere deze kwetsbare groep op te halen. Daarbij zijn wij ook dankbaar voor de betrokkenheid en steun vanuit politiek en media. We danken boven alles de Heere onze God en zien biddend op naar Hem, Die ons leven bestuurt en van wie wij het in alles mogen verwachten.

Artikel lezen

Ontmoet ons op de Familiedagen in Gorinchem

21 september 2023

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober staan de welbekende Familiedagen in Gorinchem weer op de planning en Scholengroep Driestar-Wartburg is erbij!

Artikel lezen

Openingsbijeenkomsten

15 augustus 2023

Maandagavond 21 augustus zijn de openingsbijeenkomsten voor het nieuwe schooljaar voor ouders/verzorgers en leerlingen. In diverse kerken zal er een bijeenkomst worden georganiseerd om Gods zegen voor het nieuwe cursusjaar te vragen. Wij nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen met uw kind(eren).   LET OP: De bijeenkomsten van de Driestarscholen beginnen om 19.45 uur. De bijeenkomsten van de Wartburgscholen beginnen om 19.30 uur. Meer informatie over de collectes kunt u hier vinden.    De bijeenkomsten vinden in de onderstaande kerken plaats:

Artikel lezen

Aanvragen busabonnement kan vanaf 1 augustus

5 juli 2023

Vanaf 1 augustus kunnen de busabonnementen weer aangevraagd worden (voornamelijk voor Wartburgscholen). Meer weten? Klik dan op de knop hieronder.

Artikel lezen

Jaarverslag 2022

1 juli 2023

Het jaarverslag van 2022 van Scholengroep Driestar-Wartburg is vastgesteld en gepubliceerd. In het jaarverslag geven we een overzicht van de activiteiten in het afgelopen jaar, met de financiële verantwoording en de jaarrekening.

Artikel lezen

Informatieavond Werken in het Onderwijs

28 februari 2023

Tijdens deze avond zullen de opleidingscoördinatoren van Driestar-Wartburg en Driestar Educatief aanwezig zijn. Zij kunnen jou alles vertellen over instromen in het onderwijs of opleidingen die je kunt volgen. Ook zijn er docenten die ervaring hebben met het Zij-instroomtraject en medewerkers van Personeelszaken aanwezig. We zien je graag!

Artikel lezen