Ontmoet ons op de Familiedagen in Gorinchem

21 september 2023

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober staan de welbekende Familiedagen in Gorinchem weer op de planning en Scholengroep Driestar-Wartburg is erbij!

Artikel lezen

Openingsbijeenkomsten

15 augustus 2023

Maandagavond 21 augustus zijn de openingsbijeenkomsten voor het nieuwe schooljaar voor ouders/verzorgers en leerlingen. In diverse kerken zal er een bijeenkomst worden georganiseerd om Gods zegen voor het nieuwe cursusjaar te vragen. Wij nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen met uw kind(eren).   LET OP: De bijeenkomsten van de Driestarscholen beginnen om 19.45 uur. De bijeenkomsten van de Wartburgscholen beginnen om 19.30 uur. Meer informatie over de collectes kunt u hier vinden.    De bijeenkomsten vinden in de onderstaande kerken plaats:

Artikel lezen

Aanvragen busabonnement kan vanaf 1 augustus

5 juli 2023

Vanaf 1 augustus kunnen de busabonnementen weer aangevraagd worden (voornamelijk voor Wartburgscholen). Meer weten? Klik dan op de knop hieronder.

Artikel lezen

Informatieavond Werken in het Onderwijs

28 februari 2023

Tijdens deze avond zullen de opleidingscoördinatoren van Driestar-Wartburg en Driestar Educatief aanwezig zijn. Zij kunnen jou alles vertellen over instromen in het onderwijs of opleidingen die je kunt volgen. Ook zijn er docenten die ervaring hebben met het Zij-instroomtraject en medewerkers van Personeelszaken aanwezig. We zien je graag!

Artikel lezen

Samenvoeging Somtoday en Zermelo Driestar en Wartburg

14 februari 2023

Sinds de fusie tussen Driestar College en Wartburg College wordt gewerkt aan het samenvoegen van onze systemen. Komende zomervakantie zijn Somtoday en Zermelo aan de beurt. Somtoday is ons leerlingadministratiesysteem. Daarin staan de gegevens van alle leerlingen, zoals de cijfers en absentie. Zermelo is ons roostersysteem, waarin behalve de lesroosters ook de ouderavonden worden gepland.   Zowel Driestar als Wartburg werken met Somtoday en Zermelo, dat helpt bij het samenvoegen. Toch moet dat samenvoegen heel zorgvuldig gebeuren. Inmiddels hebben we de samenvoeging van Somtoday geoefend in een testomgeving en dat verliep succesvol.

Artikel lezen

Bezoek de open dagen!

9 januari 2023

Kom jij één of meerdere open dagen van Driestar-Wartburg bezoeken? We zien je graag terug bij ons op school. Tot dan!

Artikel lezen

Aanvragen vergoeding reisfonds

6 december 2022

U kunt aan het begin van het schooljaar een aanvraag doen voor een bijdrage uit het reisfonds indien uw kind een (jaar)abonnement voor het openbaar vervoer heeft.   Heeft uw kind maandabonnementen of reist het op saldo, dan kunt u na afloop van het schooljaar een tegemoetkoming aanvragen. U kunt tot en met 31 januari 2023 een aanvraag indienen over het schooljaar 2021-2022.   Het ingevulde en ondertekende formulier kan per mail verstuurd worden naar a.verweij@driestarwartburg.nl   Klik hier voor de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Artikel lezen

Activiteiten groep 7/8

10 november 2022

Neem een kijkje bij ons in de school tijdens een van de activiteiten! Van open lesmiddag tot open dag. Van harte welkom!

Artikel lezen

Week van de Duurzaamheid

10 oktober 2022

Deze week is het de week van de Duurzaamheid. We denken bij de dagopeningen na over hoe prachtig Gods schepping is: ‘En God zag dat het goed was’. Wat doe jij om de schepping te bewaren? Ben jij hierin een voorbeeld voor je omgeving? Driestar heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. Afgelopen cursusjaar kregen we bezoek van RTL-Z. Zij maakten een item over onze school voor hun programma ‘Doe maar Duurzaam’.

Artikel lezen