Nieuw schooljaar, nieuwe samenstelling

Een nieuw schooljaar en een nieuwe samenstelling van de LMR. Na het vertrek van de heer P. Pons, die lid was als ouder en een nieuwe functie heeft binnen de GMR, hebben we een nieuwe ouder bereid gevonden om zitting te nemen in de LMR van onze locatie, namelijk de heer M.J. Visser uit Sliedrecht. We hopen op een fijne samenwerking! Verder namen we afscheid van één van onze leerlingen, namelijk Jan Chris Zondag in verband met zijn vertrek naar het mbo. In zijn plaats is gekomen Tabitha Quist uit klas 2gt1. Onze zittende leden kunt u vinden via de schoolgids.

Wat doet de LMR?

Als LMR vergaderen we een aantal keren per jaar. We bespreken met de directeur, de heer H. den Hollander, de gang van zaken binnen onze school. We denken bijvoorbeeld mee over de inhoud van het onderwijs, de kwaliteit ervan, het personeelsbeleid, etc.

 

De LMR heeft vaak een adviserende en soms een beslissende rol in beleidszaken. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan de vaststelling van de onderwijstijd, de schoolgids en het schoolreglement.

 

De docenten, ouders en leerlingen die zitting hebben genomen in de LMR mogen in principe elk onderwerp betreffende het beleid van de school ter sprake brengen. Ze kunnen zaken waar ze zich zorgen over maken of waar ze ideeën over hebben op de agenda laten zetten. Dus mocht u als ouder een onderwerp besproken willen hebben, mail dan gerust naar lmrmarnix@driestarwartburg.nl.