Deze oriëntatie-avond is bedoeld voor de ouders van wie hun zoon of dochter nu in groep 7/8 zit en zich oriënteren op de toekomstige school van hun kind. Deze avond staat gepland op D.V. dinsdag 1 november 2022 en is van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens deze avond zullen wij u meer vertellen over de werkwijze van de Burcht en wat u van ons als school kunt verwachten.

Op D.V. woensdag 18 januari 2023 van 14.30 tot 16.30 uur staat de open middag gepland voor de toekomstige leerlingen van De Burcht. Samen met uw zoon of dochter zijn jullie van harte welkom om o.a. de school te bekijken en zal er een presentatie gegeven worden over de Burcht.

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij de De Burcht! Je kunt je vanaf 1 maart 2023 aanmelden. Je aanmelding dient voor 1 april 2023 bij ons binnen te zijn.

 

Leerling De Burcht Driestar-Wartburg

Onze school

De Burcht is een gezellige school die midden in een oud gedeelte van Rotterdam staat. Rond de school bevinden zich een woonwijk, metro- en busstation en winkelcentrum Zuidplein en het Hoornbeeck College. Bij ons op school vinden we het ook belangrijk dat je leert begrijpen hoe onze samenleving werkt en dat je iets leert te doen voor de buurt. Daarom organiseren we excursies naar de Tweede Kamer, naar Kamp Vught of een duurzaam bedrijf. Ook organiseren we een schoonmaakactie in de wijk. Niet alleen op school zitten dus, maar ook bezig zijn als christen in de samenleving! Je kunt bij ons de onderbouw volgen van het vmbo, de mavo, de havo en het vwo. We streven altijd naar integratie in het reguliere onderwijs.

Speciaal voor jou

De Burcht is een gezellige school die midden in een oud gedeelte van Rotterdam staat. Rond de school bevinden zich een woonwijk, metro- en busstation en winkelcentrum Zuidplein en het Hoornbeeck College. Je kunt bij ons de onderbouw volgen van het vmbo, de mavo, de havo en het vwo. We streven altijd naar integratie in het reguliere onderwijs.

Leerling De Burcht Driestar-Wartburg
Leerling De Burcht Driestar-Wartburg
Leerling De Burcht Driestar-Wartburg
Locatie De Burcht Driestar-Wartburg
Locatie De Burcht Driestar-Wartburg