Met de Early Birds Challenge wil Driestar Leiden leerlingen alvast laten ervaren wat een middelbare school is. De kinderen volgen een challenge met uitdagende opdrachten die in het teken staan van kunst, sport en techniek. De groep 7’ers uit de regio zijn van harte welkom op D.V. 6 juni 2023. Aanmelding gaat via de basisscholen.

Neer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor je uitgelicht:

 

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met de heer A.P. Brokking, adjunct-directeur brugklassen Leiden, e-mail APBrokking@driestarwartburg.nl of tel. 071-5191333.

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Leiden! Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen te zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

Onze school

Driestar Leiden is niet zo groot. Het is hier super gezellig en door onze docenten word je ook echt gezien. We hebben een prachtig schoolgebouw met een leuk plein met een voetbalkooi. De sfeer is fijn, zo maak je hier snel vrienden. Goed onderwijs vinden we belangrijk. Dat hoef je niet alleen te doen. Docenten begeleiden je en je werkt samen met je klas. Zo kom je erachter waar jij goed in bent! Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de havo en het vwo. Doe je vmbo basis en kader? Dan ga je na twee jaar naar Driestar Gouda of naar een andere school. Het examenjaar vwo 6 wordt op Driestar Gouda gevolgd. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze overstap moeiteloos verloopt.

Speciaal voor jou

De overstap naar het voortgezet onderwijs kan spannend zijn. Maar Driestar Leiden is een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Bovendien helpt je mentor je op weg. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Leiden!

Leerlingen jongen meisje gang Driestar Leiden Driestar-Wartburg
Leerlingen trap Driestar Leiden Driestar-Wartburg
Leerling mediatheek lezen boeken Leiden Driestar-Wartburg