Benieuwd naar de Driestar Leiden? Bekijk de video hieronder!

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Leiden! Aanmelden kan op het moment dat je een definitief schooladvies hebt gekregen. Aanmeldingen dienen voor 1 april 2024 binnen te zijn. Aanmelden voor het instromen tijdens een lopend schooljaar kan altijd.

 

Let op: leerlingen voor het Praktijkonderwijs (Driestar Gouda PrO vmbo) kunnen van 15 november 2023 t/m 21 februari 2024 worden aangemeld.

 

Onze school

Driestar Leiden is niet zo groot. Het is hier super gezellig en door onze docenten word je ook echt gezien. We hebben een prachtig schoolgebouw met een leuk plein met een voetbalkooi. De sfeer is fijn, zo maak je hier snel vrienden. Goed onderwijs vinden we belangrijk. Dat hoef je niet alleen te doen. Docenten begeleiden je en je werkt samen met je klas. Zo kom je erachter waar jij goed in bent! Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de havo en het vwo. Doe je vmbo basis en kader? Dan ga je na twee jaar naar Driestar Gouda of naar een andere school. Het examenjaar vwo 6 wordt op Driestar Gouda gevolgd. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze overstap moeiteloos verloopt.

Speciaal voor jou

De overstap naar het voortgezet onderwijs kan spannend zijn. Maar Driestar Leiden is een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Bovendien helpt je mentor je op weg. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Leiden!