Doe mee!

Maak kennis met onze school en bezoek de ontdeklessen! Dit kan op donderdag 2 november 2023.

Je kunt de lessen volgen op mavo, havo en vwo-niveau. Ook kun je op vwo-niveau lessen in het Engels volgen. Zo kun je ontdekken of tweetalig onderwijs (tto) misschien bij jou past. Samen met andere jongens en meisjes uit groep 8 van verschillende scholen krijg je les in vier vakken. Met deze ontdeklessen laten we jou ervaren hoe het er bij ons op school aan toe gaat en geven we jou een indruk van wat je wilt en allemaal kunt!

Heb jij zin in een leuke én leerzame ochtend of middag op de Guido de Brès? Vraag bij jou meester of juf van groep 8 naar de informatie die zij hebben ontvangen over deze ontdeklessen.

Op de voorlichtingsavonden geven we ouders/verzorger van groep 8-leerlingen informatie over de school en de onderwijsvarianten. Op maandag 27 november 2023 is er een voorlichtingsavond voor ouder(s)/verzorger(s).

Op de open avond zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. vrijdagavond 26 januari 2024.

Op de voorlichtingsavond voor tto op donderdag 8 februari 2024 zijn ook de groep 8’ers van harte welkom. Graag tot dan!

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden bij de Guido de Brès! Je aanmelding voor komend schooljaar dient uiterlijk 1 april 2024 bij ons binnen te zijn. Aanmelden voor het instromen tijdens een lopend schooljaar kan altijd.

Onze school

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je (junior)mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar samen gaan we voor een fijne tijd op de Guido de Brès!

Speciaal voor jou

Naast dat je veel leert, vinden we het op de Guido de Brès belangrijk dat wij iets betekenen voor de stad in bijvoorbeeld je maatschappelijke stage of tijdens de lesvrije Brèsweek. Je gaat aan de slag met goede inhoudelijke projecten en je gaat op waardevolle excursies.

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Maak van deze letters een woord. Weet jij de oplossing?