Op D.V. dinsdag 14 en donderdag 30 november 2023 organiseren we de open lesmiddag voor alle groep 8’ers in de regio. Aanmelding gaat via de basisscholen.

 

Kom jij niet met jouw basisschool naar de open lesmiddag? Dan kun je jezelf hier aanmelden.

Op de voorlichtingsavonden geven we ouder(s)/verzorger(s) van groep 8-leerlingen informatie over de school en de onderwijsvarianten. Deze avond is dan ook alleen voor ouder(s)/verzorgers(s). De avond wordt gehouden op D.V. donderdag 30 november 2023. Start: 19.45 uur. Inloop met koffie/thee om 19.15 uur.

Op de open dag zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. zaterdag 27 januari 2023 van 09.30 tot 13.00 uur.

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Gouda PrO vmbo! Aanmelden kan op het moment dat je een definitief schooladvies hebt gekregen en uiterlijk voor D.V. 1 april 2024. Aanmelden voor het instromen tijdens een lopend schooljaar kan altijd.

Meer informatie over aanmelden (voor praktijkonderwijs en trajectgroepen) kun je vinden op deze pagina.

 

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar je leert je docenten en klasgenoten al heel snel kennen. Je mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Gouda PrO vmbo.