Open lesmiddagen

Op D.V. donderdag 17 november en dinsdag 29 november organiseren wij open lesmiddagen voor leerlingen van groep 8. Wij vinden het leuk om de leerlingen alvast kennis te laten maken met onze school. Tijdens deze middag bezoeken de leerlingen drie lessen van een halfuur. De middag begint om 13:15 en om 15:00 uur sluiten we de middag af. Alle groep 8’ers in de regio ontvangen via de basisschool een uitnodiging.

 

Op de open dag zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. zaterdag 28 januari 2023 tussen 9.30 en 13.00 uur.

 

Op de voorlichtingsavond geven we ouders/verzorger van groep 8-leerlingen informatie over de school en de onderwijsvarianten. Deze avond is dan ook alleen voor ouder(s)/verzorgers(s).

De avond wordt gehouden op D.V. donderdag 24 november 2022 om 19.45 uur in gebouw Alfa.

 

Alvast meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor je uitgelicht:

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Gouda PrO/vmbo! Je kunt je vanaf 15 januari aanmelden. Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

 

Meer informatie over aanmelden (voor praktijkonderwijs, ondersteuning op niveau en trajectgroepen) kun je vinden op deze pagina.

Onze school

Onze school bevindt zich vlakbij het centrum en het station van Gouda. Hoe centraal wil je het hebben. Ga je graag praktisch aan de slag? Dat kan op Driestar Gouda PrO/vmbo. Als je leren moeilijk vindt en je het liefst met je handen bezig bent, is het Praktijkonderwijs wat voor jou. Werk je graag met je handen én je hoofd? Kies dan voor het vmbo zo krijg je een goede theoretische basis maar krijg je ook tot wel 14 uur praktijk per week.

 

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Gouda PrO/vmbo.

Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen koken Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen fiets Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg