Voor de meesten van ons was het de eerste keer vliegen en het was echt fantastisch!

 

We hebben in Denià en Valencia een rondleiding en vrije tijd gehad. Ook moesten we in Valencia straatinterviews, die we op school hadden voorbereid, doen over wat mensen wisten van Spanje en hun geschiedenis, economie en gezondheidszorg.

Dinsdags hebben we een dag meegelopen met de Spaanse leerlingen en samen een project gedaan. Soms communiceren met handen en voeten, maar het was erg leuk en leerzaam om zo samen te werken.

 

Op woensdag hadden we een hike die heel vermoeiend was, maar wel echt de moeite waard! We zijn s ‘ochtends rond 10 uur weggegaan, en we waren pas rond 19.00 uur terug. Eerst hebben we een poosje gevaren naar Javéa, de zee was best ruig af en toe. Na een kort bezoek aan het dorp zijn we langs de kust teruggelopen naar Dénia. Eerst omhoog en toen ook weer helemaal terug naar beneden, flink klauteren en zweten.

Gelukkig was er aan het einde de beloning van een verkoelende duik in zee bij een strandje. We hadden echt een prachtige dag gehad!

 

We hebben deze week veel nieuwe indrukken opgedaan en nieuwe dingen geleerd. We zijn als groep veel meer naar elkaar toegetrokken en we hebben vooral erg genoten! En ik denk dat iedereen daar zo over denkt, ook de leraren!

 

Emma Koese en Geertruida Baan (3to1)