Op D.V. maandag 14 en dinsdag 15 november organiseren wij open lesdagen voor leerlingen van groep 8. Wij vinden het leuk om de leerlingen alvast kennis te laten maken met onze school en dat zij zich kunnen oriënteren op het vmbo.

Op de open dag zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. woensdag 16 november 2022 tussen 14.00 en 17.00 uur en tussen 18.30 en 21.30 uur.

 

De voorlichtingsbijeenkomst, speciaal voor ouders en verzorgers, houden wij op D.V. dinsdag 17 januari 2023. Deze avond begint om 19.45 uur.

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Beroepencollege De Swaef! Je kunt je vanaf 15 januari 2023 aanmelden. Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

Leerlingen Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg

Onze school

Beroepencollege De Swaef is een gezellige school die in een oud gedeelte van Rotterdam staat. Rond de school bevinden zich een woonwijk, metro- en busstation en winkelcentrum Zuidplein en het Hoornbeeck College. Als school zijn we dan ook niet alleen school, maar ook onderdeel van de samenleving. We doen projecten met buurtbewoners en gaan op excursies zoals naar het Maasstad Ziekenhuis of de Tweede Kamer. Niet alleen op school zitten dus, maar ook bezig zijn als christen in de samenleving! Je kunt bij ons kiezen uit drie leerwegen van het vmbo: de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Naast vmbo-g bieden we ook vmbo-g-Plus aan.

Beroepencollege De Swaef

Leren op het Beroepencollege is echt wat anders dan op andere vmbo-scholen. Vanaf de eerste dag ga je aan de slag in de praktijk! Je kunt bij ons kiezen uit drie technische profielen: Bouwen, Wonen en Interieur, Produceren, Installeren en Energie en Mobiliteit en Transport. Deze profielen worden gegeven in onze nieuwe techniekgang. Ook kun je kiezen voor de profielen Zorg en Welzijn en Economie en Ondernemen. In de eerste klas maak je kennis met al deze profielen. Waar kies jij voor?

Leerling Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg
Leerling Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg
Leerling Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg
Leerlingen Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg
Leerling Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Weet jij de oplossing?