Leerling Beroepencollege De Swaef Driestar-Wartburg

Identiteit

Beroepencollege De Swaef is een christelijke school op reformatorische grondslag. Dit betekent dat we onderwijs willen geven vanuit en naar Gods Woord, de Bijbel. Het doorgeven van Gods Woord en het overdragen van de christelijke identiteit is de kern van ons onderwijs. In de praktijk is dit zicht- en merkbaar in de wijze waarop wij met elkaar omgaan en tijdens het vak Godsdienst. Ook wordt er aandacht gegeven aan de christelijke feestdagen.

Leren werkt!

De Swaef is niet zomaar een vmbo-school, maar een echt Beroepencollege. De naam zegt het al: bij ons is er ook aandacht voor de beroepspraktijk. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Op De Swaef krijg je alle ruimte om jezelf te verdiepen en ontwikkelen en je talenten tot bloei te laten komen.

Een prettige sfeer

Ook vinden we het natuurlijk belangrijk dat jij het goed (naar je zin) hebt op onze school. Daar doen we van alles aan. Concreet betekent dat veel aandacht voor jou, een prettige sfeer en korte lijntjes tussen leraren, leerlingen en ouders.