Op D.V.  woensdag 8 november 2023 organiseren we de voorlichting voor de trajectklassen.

Op D.V. dinsdag 14 en donderdag 30 november 2023 organiseren we de open lesmiddag voor alle groep 8’ers in de regio. Aanmelding gaat via de basisscholen.

 

Kom jij niet met jouw basisschool naar de open lesmiddag? Dan kun je jezelf hier aanmelden. D.V. 7 november ontvang je informatie over de indeling.

Op de voorlichtingsavonden geven we ouder(s)/verzorger(s) van groep 8-leerlingen informatie over de school en de onderwijsvarianten. Deze avond is dan ook alleen voor ouder(s)/verzorgers(s). De avond wordt gehouden op D.V. woensdag 29 november 2023.

Op de open dag zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. zaterdag 27 januari 2023.

D.V. woensdag 14 februari 2024 is er een speciale voorlichtingsavond over tto/vwo plus/gymnasium.
Op deze avond zijn ook groep 8’ers van harte welkom!

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Gouda havo/vwo! Je aanmelding voor komend schooljaar dient uiterlijk 1 april 2024 bij ons binnen te zijn. Aanmelden voor het instromen tijdens een lopend schooljaar kan altijd.

Hieronder treft u de presentaties aan die tijdens de voorlichtingsavonden van vorig jaar zijn gehouden:

Algemeen

Extra uitdaging vwo+, tto, gymnasium

havo of vwo

Leerlingenzorg

Mentoraat

 

Wilt u meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal uitgelicht:

Onze school

Driestar Gouda havo/vwo is echt iets voor jou als je leergiering en nieuwsgierig bent. Ook als je naast het leren graag met praktische opdrachten aan de slag gaat, kun je bij ons terecht. Kun je meer uitdaging aan? Volg dan op de havo en het vwo meerdere lessen in het Engels, ga voor vwo+ of leer alles over de klassieke oudheid op het gymnasium.

 

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Gouda havo/vwo.