Op de open dag zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. zaterdag 28 januari 2023 tussen 9.30 en 13.00 uur.

Op de voorlichtingsavonden geven we ouder(s)/verzorger(s) van groep 8-leerlingen informatie over de school en de onderwijsvarianten. Deze avond is dan ook alleen voor ouder(s)/verzorgers(s).

 

Op 23 november was de voorlichtingsavond voor ouders of verzorgers van groep 8 leerlingen. Hieronder treft u de presentaties aan die deze avond zijn gehouden:

Algemeen

Extra uitdaging vwo+, tto, gymnasium

havo of vwo

Leerlingenzorg

Mentoraat

 

Op de voorlichtingsavond voor tto/vwo+/gymnasium zijn ook de groep 8’ers van harte welkom. Deze avond start om 19.45 uur in gebouw Bèta.

 

Wilt meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor je uitgelicht:

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Gouda havo/vwo! Je kunt je vanaf 15 januari 2023 aanmelden. Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

 

Leerlingen computer Driestar Gouda Driestar-Wartburg

Onze school

Driestar Gouda havo/vwo is echt iets voor jou als je leergiering en nieuwsgierig bent. Ook als je naast het leren graag met praktische opdrachten aan de slag gaat, kun je bij ons terecht. Kun je meer uitdaging aan? Volg dan op de havo en het vwo meerdere lessen in het Engels, ga voor vwo+ of leer alles over de klassieke oudheid op het gymnasium.

 

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Gouda havo/vwo.

Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen fiets Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg