23 november was de voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen. 8 februari was de voorlichtingsavond voor tto/vwo+/gymnasium. Hieronder treft u de presentaties aan die deze avonden zijn gehouden:

Algemeen

Extra uitdaging vwo+, tto, gymnasium

havo of vwo

Leerlingenzorg

Mentoraat

 

Wilt u meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal uitgelicht:

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Gouda havo/vwo! Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen te zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

 

Leerlingen computer Driestar Gouda Driestar-Wartburg

Onze school

Driestar Gouda havo/vwo is echt iets voor jou als je leergiering en nieuwsgierig bent. Ook als je naast het leren graag met praktische opdrachten aan de slag gaat, kun je bij ons terecht. Kun je meer uitdaging aan? Volg dan op de havo en het vwo meerdere lessen in het Engels, ga voor vwo+ of leer alles over de klassieke oudheid op het gymnasium.

 

Speciaal voor jou

De school lijkt groot, maar al de eerste weken krijg je door dat je je docenten en klasgenoten heel snel goed leert kennen. Je mentor helpt je op weg, de conciërges staan voor je klaar en je hebt al gauw je draai gevonden. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Gouda havo/vwo.

Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen fiets Driestar Gouda Driestar-Wartburg
Leerlingen Driestar Gouda Driestar-Wartburg