Gezonde en verse voeding, dat is altijd belangrijk! Op de Marnix is hier aandacht voor en daarom is er een échte winkel ‘Gezonderwijs’ waar leerlingen terecht kunnen voor allerlei producten. PrO-leerlingen maken samen met verschillende vrijwilligers heerlijke broodjes, verse soep, lekkere tosti’s en frisse smoothies. Ook maken veel leerlingen gebruik van het fruitabonnement. Wat is een fruitabonnement? Lees snel verder…

 

Zou u het heerlijk vinden als uw zoon/dochter op school kunt genieten van een appel, mandarijn, banaan of een glas verse jus d’orange? Sluit dan een fruitabonnement af. Voor 27,50 euro (inclusief BTW) mag de leerling tweemaal per week fruit afhalen bij ‘Gezonderwijs’. Uw kind kiest zelf op welk moment (maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag). De leerling mag kiezen: twee stuks fruit of één stuk fruit en één glas jus d’orange per week. Een gezonde lekkernij voor een spotprijs. Al het fruit wordt wekelijks geleverd door Verswinkel ‘In de Bogaard’ uit Dordrecht. Gezond, goedkoop en goed!

 

Aanmelden is eenvoudig: klik op de volgende link https://forms.office.com/e/W4N2hRD7rV. vul de juiste gegevens in en klik op verzenden. Uw zoon/dochter is nu aangemeld voor het abonnement. In het nieuwe schooljaar kan het fruit wekelijks afgehaald worden in de winkel. De factuur volgt in het nieuwe schooljaar via de mail.