Doe mee!

Maak kennis met onze school en bezoek de ontdeklessen! Dit kan op woensdag 22 november 2023. Samen met andere jongens en meisjes uit groep 8 van verschillende scholen krijg je les in vier vakken. Met deze ontdeklessen laten we jou ervaren hoe het er bij ons op school aan toe gaat.

 

Heb jij zin in een leuke én leerzame ochtend op de Marnix? Meld je dan vóór 13 oktober aan via deze link. Wil je je na 13 oktober nog opgeven voor de ontdekmorgen? Neem dan contact met ons op via infomarnix@driestarwartburg.nl of 078-6392800.

Op de voorlichtingsavond geven we ouder(s)/verzorger(s van groep 7- en 8-leerlingen informatie over de school en de onderwijsvarianten. De voorlichtingsavond op D.V. dinsdag 12 december. 

Op de open dag zijn groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) van harte welkom om onze school te bezoeken. We ontmoeten je graag op D.V. zaterdag 27 januari 2024.

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden bij de Marnix! Je aanmelding voor komend schooljaar dient uiterlijk 1 april 2024 bij ons binnen te zijn. Aanmelden voor het instromen tijdens een lopend schooljaar kan altijd.

Onze school

De Marnix telt ongeveer 870 leerlingen en is gevestigd aan de rand van het Leerpark in Dordrecht. Leerlingen komen meestal op de fiets uit Dordrecht of van verder weg. Ook al is onze school groter dan de basisschool waar je nu op zit, je zult merken dat je je bij ons snel op je gemakt voelt. Het gebouw is heel overzichtelijk en doordat er veel glas is gebruikt is het licht en doorzichtig. Heb je zin om je in de pauze even te ontspannen, dan kan dat in de voetbalkooi of achter de tafeltennistafel. Je zult je snel thuis voelen. Bezoek onze open dag om de sfeer te proeven!

Speciaal voor jou

De stap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs is soms best spannend. Om je in het eerste jaar te helpen, zijn er derdejaars leerlingen opgeleid tot peer leader om je wat op weg te helpen met schoolzaken. Daarnaast kun je natuurlijk altijd terecht bij je mentor.

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in onze 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Weet jij de oplossing?