Benieuwd naar de Marnix? Bekijk de video hieronder!

Onze school

De Marnix telt ongeveer 870 leerlingen en is gevestigd aan de rand van het Leerpark in Dordrecht. Leerlingen komen meestal op de fiets uit Dordrecht of van verder weg. Ook al is onze school groter dan de basisschool waar je nu op zit, je zult merken dat je je bij ons snel op je gemakt voelt. Het gebouw is heel overzichtelijk en doordat er veel glas is gebruikt is het licht en doorzichtig. Heb je zin om je in de pauze even te ontspannen, dan kan dat in de voetbalkooi of achter de tafeltennistafel. Je zult je snel thuis voelen. Bezoek onze open dag om de sfeer te proeven!

Speciaal voor jou

De stap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs is soms best spannend. Om je in het eerste jaar te helpen, zijn er derdejaars leerlingen opgeleid tot peer leader om je wat op weg te helpen met schoolzaken. Daarnaast kun je natuurlijk altijd terecht bij je mentor.

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in onze 360 graden-tour. Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Weet jij de oplossing?