Maandag en dinsdag hebben we vooral ingezet op dingen samen doen: teambuilding, elkaar leren kennen. De heer J. Eggebeen heeft hen dinsdagmorgen meegenomen naar de gymzaal en daar een aantal verbindende activiteiten gedaan. Dit was heel erg leuk! De leerlingen hebben daarna Dordrecht laten zien aan de hand van een leuke opdracht, die ze zelf hadden voorbereid.

 

Woensdag zijn we met de waterbus naar Rotterdam geweest en hebben daar op de fiets en te voet de stad verkend en allerlei spelopdrachten uitgevoerd.

 

Donderdag zijn we eerst begonnen met een uitgebreid ontbijt, waar we elkaar konden spreken over onze verschillende ervaringen. Daarna heeft de heer J.P. Nobel met ons een dagopening gehouden over een schilderij, dat ze de volgende dag konden bewonderen in het Rijksmuseum: de gulden prent van Rembrandt. ’s Middags hebben we gevaren in de Biesbosch.

 

Vrijdag bezochten we Amsterdam, o.a. het Anne Frank Huis. De voorlichting die we kregen, voordat we het museum bezochten, was indrukwekkend.

 

Ook zijn er lessen bijgewoond door de Hongaarse leerlingen en docenten.

 

Zaterdag zijn de Hongaarse gasten weer vertrokken met het vliegtuig vanaf Eindhoven Airport.

 

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 december 2023 volgt het tegenbezoek van onze school aan Hongarije. Wordt vervolgd…

 

K.P. Lindhout