Onze school

Op de Revius staat de Bijbel centraal. Je leert hoe je je als christen in de wereld gedraagt. Elke morgen lezen we uit de Bijbel en vragen we om Gods zegen. Ook tijdens de lessen en projecten laten we onze inspireren door ons geloof. Want dat is onze basis!

 

Zo geloven we ook dat ieder mens uniek is; jij dus ook! Op de Revius ontdek je welke talenten je van God hebt gekregen en mag je ze verder ontwikkelen. Zo kun je na de Revius een vervolgopleiding gaan doen die goed bij jou en jouw talenten past.

Voor elkaar

Revius is een kleinschalige school die veel te bieden heeft. Het thema ‘Voor elkaar’ kom je bij ons vaak tegen. Dit houdt in dat je je veilig voelt op onze school en dat we er met elkaar voor zorgen dat je een fijne tijd hebt. Zo helpt je (junior)mentor je op weg, staan de conciërges voor je klaar en heb je snel je draai gevonden op de Revius!

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour! Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Weet jij de oplossing?