Ontdekactiviteiten

In schooljaar 2023-2024 bieden we de volgende ontdekactiviteiten aan:

 

Voorlichtingsavond voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8
14 november 2023, 19.45 uur

 

Speciaal voor ouder(s)/verzorger(s) laten we tijdens deze avond mooie aspecten van ons onderwijs zien. Zo presenteren we onze onderwijsvisie en ons onderwijsaanbod, vertellen we iets over de mentor en over welke extra uitdagingen we bieden,  onze zorg en ondersteuning en alles waar verder vragen over zijn.

 

Ontdekavond voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders
30 november 2023, 19.00-21.15 uur

 

Kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) naar de Revius. Volg diverse ontdeklessen en maak alvast kennis met de vakken die je op de middelbare school krijgt.

 

Programmatijden
19.00 uur: start ontdekles 1
19.45 uur: start ontdekles 2
20.30 uur: start ontdekles 3
21.15 uur: einde avond

 

Opgeven voor de ontdekavond kan tot 20 november via deze link.

Wil je je na 20 november nog opgeven voor de ontdekavond? Neem dan contact met ons op via inforevius@driestarwartburg.nl of 010-2866000.

 

Open dag voor leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders
13 januari 2024, 10.00-13.00 uur

 

Kom Revius ontdekken! Voor deze dag hebben we een speciaal ontdekprogramma ontwikkeld. Voel je direct thuis op onze gezellige school!  Ontmoet je toekomstige docenten en medeleerlingen; ontdek onze vakken en nog veel meer!

Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden bij de Revius! Je aanmelding voor komend schooljaar dient uiterlijk 1 april 2024 bij ons binnen te zijn. Aanmelden voor het instromen tijdens een lopend schooljaar kan altijd.

Onze school

Op de Revius staat de Bijbel centraal. Je leert hoe je je als christen in de wereld gedraagt. Elke morgen lezen we uit de Bijbel en vragen we om Gods zegen. Ook tijdens de lessen en projecten laten we onze inspireren door ons geloof. Want dat is onze basis!

 

Zo geloven we ook dat ieder mens uniek is; jij dus ook! Op de Revius ontdek je welke talenten je van God hebt gekregen en mag je ze verder ontwikkelen. Zo kun je na de Revius een vervolgopleiding gaan doen die goed bij jou en jouw talenten past.

Voor elkaar

Revius is een kleinschalige school die veel te bieden heeft. Het thema ‘Voor elkaar’ kom je bij ons vaak tegen. Dit houdt in dat je je veilig voelt op onze school en dat we er met elkaar voor zorgen dat je een fijne tijd hebt. Zo helpt je (junior)mentor je op weg, staan de conciërges voor je klaar en heb je snel je draai gevonden op de Revius!

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour! Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Weet jij de oplossing?