Speciaal voor groep 7- en 8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) organiseert Revius D.V. donderdag 1 december 2022 een ontdekavond. Wij vinden het leuk om de groep 8’ers alvast kennis te laten maken met onze school en het voortgezet onderwijs. Het is voor hen een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met een ‘echte’ lesdag. We bieden tenminste zes vakken aan, waaronder aardrijkskunde, gym en nask.

 

De eerste les start om 19:00 uur, de tweede om 19:45 uur en de derde ontdekles start om 20:30 uur. Om 21:15 sluiten we de avond af. We kijken uit naar je komst.

De open dag voor groep 7- en 8-leerlingen en hun ouder(s) of verzorger(s) is dit schooljaar op D.V. zaterdag 14 januari 2023. We ontmoeten je graag tussen 10.00 en 13.00 uur!

 

De voorlichtingsavond voor ouders of verzorgers van groep 7- en 8-leerlingen is op D.V. dinsdag 24 januari 2023. Deze avond geven we informatie over de school en onderwijsvarianten. De avond begint om 19.45 uur.

 

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze adjunct-directeur onderbouw, mevrouw H.A. Westmaas via HAWestmaas@driestarwartburg.nl.

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij de Revius! Je kunt je vanaf 15 januari 2023 aanmelden. Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

Leerling pc laptop lokaal Revius Driestar-Wartburg

Onze school

Op de Revius staat de Bijbel centraal. Je leert hoe je je als christen in de wereld gedraagt. Elke morgen lezen we uit de Bijbel en vragen we om Gods zegen. Ook tijdens de lessen en projecten laten we onze inspireren door ons geloof. Want dat is onze basis!

 

Zo geloven we ook dat ieder mens uniek is; jij dus ook! Op de Revius ontdek je welke talenten je van God hebt gekregen en mag je ze verder ontwikkelen. Zo kun je na de Revius een vervolgopleiding gaan doen die goed bij jou en jouw talenten past.

Voor elkaar

Revius is een kleinschalige school die veel te bieden heeft. Het thema ‘Voor elkaar’ kom je bij ons vaak tegen. Dit houdt in dat je je veilig voelt op onze school en dat we er met elkaar voor zorgen dat je een fijne tijd hebt. Zo helpt je (junior)mentor je op weg, staan de conciërges voor je klaar en heb je snel je draai gevonden op de Revius!

Neem een digitaal kijkje in onze school

Bekijk je nieuwe school in de 360 graden-tour! Klik daarvoor op de knop hieronder. Kijk goed rond, in de verschillende ruimten zijn letters verstopt. Weet jij de oplossing?

Leerling meisje boek Revius Driestar-Wartburg