Wekenlang werd er hard naar deze middag toegewerkt, maar op deze woensdag moest het gebeuren: de stand moest worden ingericht, een zelfgemaakte machine werd op stoom gebracht, het laatste schroefje aangedraaid, de ‘snoezelruimte’ ingericht en de kramen gevuld met koopwaar. Sommigen hadden aan hun kraam niet genoeg. Meterslange funderingsstukken, een enorme bouwkraan en installaties waar stroom of water voor nodig was werden in en om de school opgesteld.

Dit alles vond plaats in een feestelijke sfeer. Leerlingen hadden zich voor dit moment netjes gekleed, de aula was versierd en een ‘zwarte brigade’ van leerlingen uit het derde leerjaar verzorgde de catering voor de gasten die over de uitgerolde rode loper aankwamen en welkom werden geheten.

Van hen werd deze middag gevraagd twee presentaties te beoordelen, zodat de publieksprijs kon worden bepaald. Veel groepen werden hooggewaardeerd, dus werd na een loting de prijs toegekend aan de groep van Jaïr Maduro, Efraim Baaijens en Jason van de Breevaart.

Ondertussen kunnen alle groepen tevreden zijn: iedereen sloot dit onderdeel met een ‘voldoende’ of ‘goed’ af, en zo werd weer een horde op weg naar het diploma genomen.

We bedanken alle bezoekers voor hun aanwezigheid, beoordelingen en positieve reacties!