Onze school

Driestar Lekkerkerk bevindt zich midden in het dorp Lekkerkerk. Voor veel kinderen is de school dus lekker dichtbij. Bovendien zijn wij een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de havo en het vwo. Wil je vmbo-gt gaan doen? Dan kun je bij ons je diploma halen. Voor de andere niveaus maak je later een overstap naar één van onze andere locaties. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze overstap moeiteloos verloopt.

Op D.V. dinsdag 8 en woensdag 9 november organiseren wij open lesochtenden voor leerlingen van groep 8 in de regio. Wij vinden het leuk om de groep 8’ers alvast kennis te laten maken met onze school en het voortgezet onderwijs. Het is voor hen een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met een ‘echte’ lesdag. De ochtenden beginnen om 8.30 uur en zijn rond 12.00 uur afgelopen.

De open dag voor alle groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) is dit schooljaar op D.V. zaterdag 21 januari 2023. We ontmoeten je graag tussen 9.30 en 12.00 uur.

 

De voorlichtingsavond voor ouders of verzorgers van groep 8-leerlingen is op D.V. 29 november 2022 om 19.45 uur. Deze avond geven we informatie over de school en de onderwijsvarianten die we aanbieden.

 

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor je uitgelicht:

 

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met één van de adjuncten brugklas:

de heer D. Brinkman (vmbo) of
de heer J.B. van der Have (havo en vwo)

Aanmelden schooljaar 2023-2024

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Lekkerkerk! Je kunt je vanaf 15 januari 2023 aanmelden. Je aanmelding dient uiterlijk 1 april 2023 bij ons binnen zijn. We hopen je heel graag na de zomer te ontmoeten!

Speciaal voor jou

De overstap naar het voortgezet onderwijs kan spannend zijn. Maar Driestar Lekkerkerk is een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Bovendien helpt je mentor je op weg. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Lekkerkerk!

Leerlingen Driestar Lekkerkerk
Leerlingen Driestar Lekkerkerk
Leerlingen Driestar Lekkerkerk
Leerlingen Driestar Lekkerkerk
Leerlingen Driestar Lekkerkerk