Op D.V. dinsdag 7 en woensdag 8 november 2023 organiseren we de open lesochtenden voor alle groep 8’ers in de regio. Aanmelding gaat via de basisscholen.

De voorlichtingsavond voor ouders of verzorgers van groep 8-leerlingen wordt gehouden op D.V. dinsdag 28 november 2023. Deze avond geven we informatie over de school en de onderwijsvarianten. De aanvangstijd vindt u hierboven in het paarse blok. Vooraf is er een inloop met koffie/thee. We ontmoeten u graag!

De open dag voor alle groep 8’ers en hun ouder(s) of verzorger(s) is dit schooljaar op D.V. zaterdag 20 januari 2024. We ontmoeten je graag! De tijden vind je hierboven in het paarse blok.

Meer weten over verschillende onderwerpen? We hebben er een aantal voor je uitgelicht:

 

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met één van de adjuncten:

de heer M.D. van Blitterswijk (vmbo) of
mevrouw H. Stam-Stuurman (havo en vwo)

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Lekkerkerk! Aanmelden kan in de week van 25 t/m 31 maart 2024. 

Voor aanmeldingen gedurende het cursusjaar 2023-2024 kan er contact worden opgenomen met één van de adjuncten.

 

Onze school

Driestar Lekkerkerk bevindt zich midden in het dorp Lekkerkerk. Voor veel kinderen is de school dus lekker dichtbij. Bovendien zijn wij een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de havo en het vwo. Wil je vmbo-gt gaan doen? Dan kun je bij ons je diploma halen. Voor de andere niveaus maak je later een overstap naar één van onze andere locaties. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze overstap moeiteloos verloopt.

Speciaal voor jou

De overstap naar het voortgezet onderwijs kan spannend zijn. Maar Driestar Lekkerkerk is een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Bovendien helpt je mentor je op weg. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Lekkerkerk!