Benieuwd naar de Driestar Lekkerkerk? Bekijk de video hieronder!

Aanmelden schooljaar 2024-2025

Leuk dat je je wilt aanmelden bij Driestar Lekkerkerk! Aanmelden kan op het moment dat je een definitief schooladvies hebt gekregen. Aanmeldingen dienen voor 1 april 2024 binnen te zijn.

Voor aanmeldingen gedurende het cursusjaar 2023-2024 kan er contact worden opgenomen met één van de adjuncten.

 

Let op: leerlingen voor het Praktijkonderwijs (Driestar Gouda PrO vmbo en Marnix, Dordrecht) kunnen van 15 november 2023 t/m 21 februari 2024 worden aangemeld.

Onze school

Driestar Lekkerkerk bevindt zich midden in het dorp Lekkerkerk. Voor veel kinderen is de school dus lekker dichtbij. Bovendien zijn wij een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Je kunt bij ons terecht voor het vmbo, de havo en het vwo. Wil je vmbo-gt gaan doen? Dan kun je bij ons je diploma halen. Voor de andere niveaus maak je later een overstap naar één van onze andere locaties. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze overstap moeiteloos verloopt.

Speciaal voor jou

De overstap naar het voortgezet onderwijs kan spannend zijn. Maar Driestar Lekkerkerk is een kleinschalige school, waardoor er een vertrouwde sfeer is en jij je snel thuis voelt. Bovendien helpt je mentor je op weg. Er komen veel nieuwe uitdagingen op je af, maar met z’n allen gaan we voor een fijne tijd op Driestar Lekkerkerk!