elke dag boeiend en afwisselend

Werken op bij Scholengroep Driestar-Wartburg is boeiend. In de eerste plaats omdat werken met leerlingen iedere dag nieuw, spannend en afwisselend is. Maar ook omdat wij onze eigen weg kiezen bij de vorming van jongeren. We werken op het kruispunt van de Bijbelse, reformatorische identiteit en de maatschappelijke ontwikkelingen. Dat betekent iedere dag leren en groeien. Niet alleen voor leerlingen, maar ook voor jou!

Wat je van ons kunt verwachten

Wat wij van jou verwachten

Wij vragen van nieuwe collega’s een groot hart voor leerlingen, liefde voor het onderwijsvak en een tomeloze inzet. Met deze inzet en goed onderwijs kan er een goede bijdrage geleverd worden aan de vorming en toerusting van de leerlingen.

 

Gods Woord, de Bijbel, is voor ons de Bron van waaruit wij ons onderwijs verzorgen. Als collega ben jij een identificatiepersoon die hieraan een bijdrage levert. Hieruit volgt dat je actief lid bent van één van de participerende kerkgenootschappen.

Docent mevrouw biologie, Zorg & Welzijn Driestar Lekkerkerk Driestar-Wartburg

In het werk probeer ik altijd de verbinding te zoeken met de leerling.

Gerda Sacré, docent Biologie en Zorg & Welzijn

Docent in opleiding?

Als stagiair sta je onder begeleiding voor de klas en leer je de kneepjes van het docentenvak. Wij als scholengroep willen graag meewerken aan de vorming van toekomst bestendigde docenten. Je wordt heel goed begeleid. Ben jij docent in opleiding of volg jij de studie als schoolmaatschappelijk werker, psycholoog of orthopedagoog? En durf jij de uitdaging aan om als stagiair op één van onze negen scholen aan de slag te gaan? Stuur dan je cv en motivatiebrief.

Meer weten?

Heb je interesse in het onderwijs, maar nog geen ervaring of opleiding?

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met het onderwijs en onderwijsbevoegdheden te behalen. Denk hierbij aan een zij-instroomtraject of een duaal traject. Hieronder vind je websites van partners van onze scholengroep, waarop je meer informatie kunt vinden.

 

En dan ben je leraar

RAOS

Hodos

ZAOS